top of page
Search

Repte #1: Salut amb HIPRA

Updated: Jul 11, 2022

El primer repte BlockchainxODS es va fer en col·laboració amb la farmacèutica catalana HIPRA.



La primera edició es va centrar en el punt 3 d'aquests objectius, Salut i benestar, i més concretament en la meta 3.3: "La fi de la SIDA, la tuberculosi, la malària, malalties tropicals, l’hepatitis, i altres malalties transmissibles", I que per tant recull la lluita contra les epidèmies, pandèmies i malalties greus que pateix la nostra societat en l'àmbit mundial.


HIPRA multinacional del sector farmacèutic, amb seu a Girona, va ser el partner del CBCat en aquest primer repte BlockchainxODS. HIPRA, referent en el desenvolupament i producció de vacunes i productes biològics innovadors, també desenvolupa dispositius de vacunació intel·ligent i serveis de traçabilitat. El repte proposat per HIPRA va ser el següent:


Construir un sistema blockchain que permeti la traçabilitat d'una mostra identificant la persona de manera inequívoca amb Visual Recognition o ADN

L'equip guanyador d'aquest repte va ser Innobits, format per Marta Alfonso Poza, Josep Cid Ariño i Denis Expósito Navarro. Tots els participants van rebre un certificat de participació, així com un obsequi del CBCat, i cada un dels guanyadors va rebre un iPhone en una cerimònia d'entrega de premis on van assistir diverses autoritats, entre les quals hi havia David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, i Mònia Roca i Aparici, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona.

55 views0 comments
bottom of page